Marc Inbane

Alle producten van MARC INBANE worden met liefde en zorg in eigen huis gemaakt. De meest recente ontdekkingen uit de cosmetische wetenschap en de laatste consumentenbehoeften zijn daarbij leidend. Het premiummerk spant zich non-stop in om het niveau van excellence en innovatie te continueren. Het resultaat mag er zijn: een indrukwekkende collectie met award winning verzorgingsproducten en tanningformules.

Ontdek wat dit luxe Nederlandse merk in huis heeft voor jou. Laat je verrassen door de high-end collectie, bestaande uit tanningformules, verzorgingsproducten, tools, giftsets, accessoires en geurkaarsen.  

 • Voor hem & haar
 • Veilig en gezond alternatief voor een egaal-gebruinde teint
 • Makkelijk in gebruik
 • Droogt snel en zonder vlekken
 • Geen typische self-tan geur en géén worteleffect
 • Geschikt voor álle huidtypen en huidtinten
 • Vegan en niet getest op dieren
 • Op basis van pure en natuurlijke ingrediënten
 • Vrij van parabenen, siliconen en sulfaten
 • Dermatologisch getest en hypoallergeenRosel Heim

Rosel Heim, voor haar levensloop  begint al in 1935 met het samenstellen van cosmetica.

Vanaf 1982 brengt zij samen met haar dochter Rosemarie en haar kleindochters Nana en Frédérique een vernieuwde serie op de markt onder de naam Rosel Heim nature + science. 
Kennis van natuurlijk genezen en individuele huidverzorging, gecombineerd met ervaring en intuïtie worden ondersteund door onderzoek en implementatie van de nieuwste wetenschap-pelijke ontwikkelingen op medisch en natuurkundig gebied.   

Het belangrijkste doel van Rosel Heim is het gezond houden van de huid. 

Dit is van groot belang omdat: 

1. De huid een essentieel onderdeel is van ons immuunsysteem.
2. De bacterieflora van de huid nuttig en belangrijk is.
3. De celreserves van de huid beperkt zijn. 

Doel van een regulatieve huidtherapie

Met regulerende therapie wordt de huid geholpen om in evenwicht te blijven 
en bij huidproblemen om de huid weer in evenwicht te houden.

Werkstoffen die van nature al in de huid aanwezig zijn, worden heel gemakkelijk opgenomen en verwerkt. Ze worden niet alleen beter verdragen, maar hebben ook fundamenteel meer effect dan huidvreemde stoffen. 

Daarom verwerkt Rosel Heim nature+science in haar producten uitsluitend werkstoffen die in dezelfde vorm én hoeveelheid in de huid voorkomen. De huid 'weet' hoe er mee om te gaan. 

Werkstoffen die daadwerkelijk iets teweeg brengen zijn onder andere: squalaanolie, L(+)melkzuur, hyaluronzuur, D-panthenol, zelloxan, ceramiden en lipoaminozuren.   

Er worden geen kiemdodende conserveringsmiddelen gebruikt. 

Rosel Heim staat voor: 

 • Met weinig cosmetica meer bereiken
 • Bewuster omgaan met schoonheid.
 • Met verstandige huidverzorging gebaseerd op nature & science, wordt de basis gelegd voor een gezonde stralend uitziende huid.
 • Leeftijd wordt onschatbaar
 • Het gezicht wordt vitaal gehouden door stoffen.

Cosart

COSART Cosmetic is al meer dan 25 jaar bekend op het gebied van decoratieve cosmetica. De producten overtuigen door goede compatibiliteit en makkelijke hantering. Door de eigen productie van de artikelen wordt een uitstekende prijs-prestatie verhouding gegarandeerd.


COSART Cosmetic is een familiebedrijf, dat vanaf het begin door Peter Weckerle en nu door Jutta Weckerle-Seeberger wordt geleid en steeds groeit. In de afgelopen jaren is niet alleen het decoratieve assortiment uitgebreid uitgebreid, maar is er ook een aparte zorglijn ontwikkeld. COSART Cosmetic hecht veel belang aan het feit dat de producten in Duitsland grotendeels worden geproduceerd en dat we een consistente hoge kwaliteitsnorm kunnen behouden.  Overtuig jezelf van de ongecompliceerde en vertrouwde sfeer van COSART Cosmetic.


In mijn assortiment : De eyeliners:
Automatische eyeliners. Aanslijpen NIET nodig. Zacht en gemakkelijk aan te brengen. Zeer geschikt voor dragers van contactlenzen. Verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Na enkele minuten wis en watervast.

Alle Eyeliners zijn dermatologisch getest, vrij van minerale olie, bevatten natuurlijk Bisabolol en Provitamine E.